Keresés
Close this search box.

Bemutatkozik A human Skill

Kik vagyunk?

A Human Skill egy HR tanácsadó és munkaerő toborzó iroda budapesti központtal. 2010 óta foglalkozunk HR szolgáltatásokkal, munkaerő közvetítéssel hivatalos és elismert munkaközvetítő irodaként.

Cégünket szervezetfejlesztésre szakosodott pszichológusok alapították. Kezdetben tanácsadási szolgáltatást nyújtottunk németországi, hollandiai, ausztriai céges ügyfeleinknek a humán erőforrás menedzsment területén.

Partnereink munkaerőigénye okán 2013-ban toborzási és kiválasztási specialistákkal bővítettük a csapatunkat.

Célunk

A megfelelő munkaerő szakmai alapokon történő kiválasztása mellett kiemelt hangsúlyt helyezünk az utánkövetésre, a meglévő állomány ápolására. Hiszen a folyamat az új munkaerő felvételével korántsem ér véget. 

Megbízóink igényeire specializált HR eszközeink hatékonyan támogatják az üzleti eredményesség konstans növekedését. Kézenfekvő megoldásokat nyújtunk továbbá a felmerülő személyzeti problémákra, a kiválasztástól a kulcskompetenciák fejlesztéséig. 

Szakmai tudásunk révén precízen azonosítjuk a fejlesztendő területeket, majd ennek  megfelelően szervezetre szabott megoldásokat nyújtunk ott, ahol a leginkább elengedhetetlen. 

A szakmai elvárások mellett hiszünk a személyes kompetenciák és készségek fontosságában is. Nemcsak szakmailag képzett munkaerőt, hanem a szervezetbe illő személyiséget közvetítünk

Küldetésünk

Kulcsfontosságúnak tartjuk a kompetens jelöltek kiválasztását ügyfeleink igényei szerint mind szakmai, mind személyiségbeli tényezők alapján. 

Szolgáltatásunk részeként preventív jelleggel, az individuális és interkulturális tényezőket figyelembe véve támogatjuk a munkavállalókat a külföldi munkahelyi integrációban és a hatékony munkavégzésben egyéni módszertanunk segítségével.

Ahol már segítettünk

Akik érted és a sikereidért dolgoznak

Berényi Dániel

pszichológus, tréner, coach, világutazó

Dr Lisznay Sandor

titulus

Dr Antoni Alfonz

titulus

Pallos Máté

titulus

Miben
segíthetünk?

Munkaerő toborzás?

Munkavállalók megtartása?

Coaching?

Kompetenciafejlesztő tréningek?

Beszélgessünk a célokról KÖTELEZETTSÉGMENTESEN.
Szívesen állunk rendelkezésre az alábbi elérhetőségek bármelyikén: